Recept od Viki - Zdravý jablečný crumble
Sdílet na Facebooku
Co je synonymem správného podzimu? Nejenom dýně a spadané listí, ale také pořádný jablečný koláč!
Viktorie Hrazdílková alias Viki si pro vás připravila recept na zdravý jablečný crumble z pár surovin! Ty navíc pořídíte ve vaší nejbližší prodejně ROSSMANN nebo objednáte na e-shopu v aplikaci ROSSMANN CLUB.
Ingredience
- 2 jablka
- 50 ml rostlinného mléka enerBiO
- 1 vanilkový cukr enerBiO
- 50 g mouky enerBiO
- 50 g ovesných vloček enerBiO
- 30 g ořechů enerBiO
- 2 lžíce třtinového cukru enerBiO
- 2 lžíce ghee enerBiO
- javorový sirup enerBiO
Postup
- Jablka oloupejte, zbavte jádřinců, nakrájejte na menší kostičky a dejte do zapékací mističky.
- Nyní přidejte vanilkový cukr a rostlinné mléko a promíchejte společně s jablky.
- V misce smíchejte mouku, ovesné vločky, třtinový cukr, nasekané ořechy a ghee máslo.
- Vytvořenou drobenkou posypejte jablka a dejte péct do předem vyhřáté trouby na 200°C na 20 minut.
TIP: Crumble chutná nejlépe ještě teplý politý javorovým sirupem enerBio.