Recept od Viki - Nadýchané cottage bagely bez kynutí

Sdílet na Facebooku

27. září 2023

Vyzkoušejte s námi domácí jednoduché bagely z kvalitních surovin, které jsou díky cottage sýru bohaté na bílkoviny a zasytí na delší dobu.

Skvěle se hodí na vyváženou svačinu pro děti do školy nebo jako lehký oběd pro vás do práce.

1

Ingredience

2

Postup

  1. V jedné misce smíchejte nejprve sypké suroviny - mouku, kypřící prášek a sůl.

  2. Do druhé misky dejte cottage sýr, vejce, olej a rozmixujte tyčovým mixérem do hladka.

  3. Následně spojte sypké a tekuté suroviny a vypracujte lehce lepivé těsto.

  4. Těsto rozdělte na 3 části, z každé vytvořte kuličku a prstem následně udělejte do kuličky důlek tak, aby vám vznikl bagel.

  5. Bagely dejte na plech s pečícím papírem, potřete lehce vodou a posypejte sezamem. Dejte péct do předem vyhřáté trouby na 180°C na 15 až 20 minut do zlatova.

  6. Po upečení nechte vychladnout, rozkrojte a obložte dle chuti.

 

TIP: Skvěle se k bagelům hodí rostlinné pomazánky značky enerBio či Alnatura, které najdete v prodejnách ROSSMANN.

Dobrou chuť!

Zobrazit všechny články

Líbí se vám náš obsah? Sledujte nás na sociálních sítích