Recept od Viki - Kokosové nanuky

Sdílet na Facebooku

10. června 2022

Příprava vymazlené veganské zmrzliny vám v kuchyni zabere jen pár minut – ovšem o to těžší bude čekání, než dobrota zmrzne! Pusťte se do toho s Viki Hrazdílkovou a se surovinami z enerBiO radši hned.

obr

Ingredience:

Postup:

  1. Do rendlíku si dejte stranou lžíci kokosového mléka, kterou svaříte s kokosovým cukrem na karamel.
  2. Zbytek kokosového mléka rozmixujte s lžící mandlového krému a kokosovým sirupem do krémové konzistence.
  3. Tuto směs vlijte do formičky na nanuky a nechejte v mrazáku přibližně 30 minut zatuhnout.
  4. Následně na nanuky přidejte vrstvu kokosového karamelu a vložte je opět na 30 minut do mrazáku.
  5. Až nanuky vyjmete podruhé, obalte je v rozpuštěné čokoládě s přidaným kokosovým olejem. Dokud je čokoláda tekutá, posypejte je kousky mandlí, nechte zatuhnout a můžete mlsat!

obr_2

TIP: Když do rozpuštěné čokolády přidáte trochu kokosového oleje, poleva bude krásně hladká a lesklejší! No prostě k nakousnutí!

Zobrazit všechny články

Líbí se vám náš obsah? Sledujte nás na sociálních sítích