Vegan čokoláda nugát gianduja
V této lahodné tabulce čokolády se snoubí nejjemnější veganská čokoláda s 20% obsahem hořké čokolády s plnou chutí bio lískooříškového nugátu. Nebo jak říkají Italové: gianduja! Spolu s jemně hořkosladkou vrstvou a příchutí bourbonské vanilky je výsledkem nenapodobitelné potěšení, které se nejen rozplývá v ústech, ale také nás rozplývá. Ale pozor - sní se téměř tak rychle, jak se do něj zakousnete.
Všechny výrobky naší značky ROSSMANN enerBiO pocházejí z kontrolovaného ekologického pěstování. Šetrným a pečlivým zpracováním zachováváme vysokou kvalitu i přirozenou chuť. Naše výrobky také necháváme pravidelně testovat nezávislými instituty - tím zaručujeme stálou kvalitu.
- krémová lísková gianduja
- s jemnou hořkou čokoládou
- veganské
Surový třtinový cukr*, kakaová hmota*, 20 % ořechového másla*, kakaové máslo*, extrakt z bourbonské vanilky*, emulgátor: lecitiny*.
*Z certifikovaného ekologického zemědělství.
Kakao: minimálně 55 % v obsahu čokolády.
Může obsahovat stopy jiných DŘEVĚNÝCH OŘECHŮ, MLÉKA a LEPKU.
Skladujte na suchém místě a chraňte před teplem.
Distributor pro ČR: ROSSMANN, spol. s r.o., Na Pankráci 1683/127, 140 00 Praha 4
Průměrné výživové údaje na 100 g
Energie 2449 kj / 585 kcal
Tuk 41,0 g
z toho
- nasycené mastné kyseliny 19,0 g
Sacharidy 45,0 g
z toho
- cukr 42,0 g
Vláknina 6,0 g
bílkoviny 6,3 g
Sůl < 0,01 g