Krůtí sušené maso Jerky
Krůtí maso bylo zvoleno nejen proto, že vývoj krůt nelze ovlivnit steroidy a jinými hormonálními prostředky ale hlavně proto, že se jedná o velmi dietní maso. K sušení se používají pouze prsní řízky. Jemně nasolené plátky krůtího silné 4 mm, sušené po dobu několika hodin si zachovávají chuť opravdového masa. Nasušené plátky se následně ručně krájí na velikost, která padne do ruky všem. Prvotřídní surovina se získává z vybraných malochovů. Poznejte jak chutná opravdové maso.
Absorbér kyslíku není určen ke konzumaci. Případný bílý povlak na povrchu výrobku není na závadu jakosti.
Krůtí maso (na 100g výrobku je použito 320g syrového masa), jedlá sůl.
Po otevření spotřebujte do 24 hodin. Skladujte v suchu a chladu. Minimální trvanlivost do: na zadní straně obalu.
Fine Gusto Nature s. r. o.
Ostopovická 756/10 Střelice ČR
Výživové hodnoty | 100 g |
---|---|
Energetická hodnota: | 1419 kJ/ |
354,9 kcal | |
Tuky: | 3,1 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny: | 1 g |
Sacharidy: | 0 g |
Z toho cukry: | 0 g |
Bílkoviny: | 76,8 g |
Sůl: | 4,8 g |