Cereální sušenka NEW BAR banán & sušenka
Myslíme i na ty nejmenší a zejména pro ně jsme vytvořili tuto cereální tyčinku s tvarohem. Tyčinky obsahují příznivý poměr mléčných složek, jsou bez konzervantů, umělých barviv a neobsahují palmový tuk.
Cereální tyčinka s tvarohem.
Cereálie 31% (rýžový crispies 16% (rýžová mouka 91%, cukr, ječný sladový výtažek 2,3%, jedlá sůl), ovesné vločky 15%), sušený banán 15%, mléčná poleva 9% (cukr, plně ztužené rostlinné tuky (kokosový olej, řepkový olej), sušená syrovátka (10%), odtučněný kakaový prášek (5%), emulgátor: sojový lecitin, aroma), maltózový sirup, tekutý invertní sirup, řepkový olej, sojová mouka, extrudovaný kakaový prášek (kakaový prášek, cukr), sušené podmáslí, ochucovací pasta s příchutí máslové sušenky (glukózový sirup, slazené kondenzované mléko, pasterizované vaječné žloutky, cukr, voda, aroma, modifikovaný škrob, sůl, barviva: paprikový extrakt, přírodní aroma), slazené zahuštěné plnotučné mléko (mléko, cukr, laktóza), ovesná vláknina, přírodní aroma.
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, celeru, arašídů, sezamu a hořčice.
V suchu do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70%, chránit před mrazem a přímým slunečním svitem.
Cereabar s.r.o.
Na Křtaltě 951,
789 01 Zábřeh
CZ
Výživové údaje | na 100 g |
---|---|
Sacharidy | 61,0 g |
Tuky, z toho nasycené mastné kyseliny | 6,3 g |
Tuky | 15,0 g |
Vláknina | 4,9 g |
Bílkoviny | 7,5 g |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy, z toho cukry | 34,0 g |
Energetická hodnota | 1767,0 kJ / 421,0 kcal |
Alergen | Výskyt |
---|---|
Vejce a výrobky z vajec | Může obsahovat |
Mléko a výrobky z něj | Obsahuje |
Skořápkové plody (ořechy). Může zahrnovat mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy atd. | Může obsahovat |
Arašídy (jádra podzemnice olejné) a výrobky z nich | Může obsahovat |
Sezamová semena a výrobky z nich | Může obsahovat |
Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich | Obsahuje |
Sójové boby a výrobky z nich | Obsahuje |
Celer a výrobky z něj | Může obsahovat |
Hořčice a výrobky z ní | Může obsahovat |
Laktóza | Obsahuje |