BIO krupicová kaše na dobrou noc s banánem
Bio mléčné kaše na dobrou noc obsahují vápník pro pevné kosti a zuby. Obsahují také vitamíne B1, který je důležitý pro dobré využití energie a pro nervový systém. Mléčné kaše HiPP jsou vynikající teplé i studené. My v HiPPu víme, že pokud jde o děti, záleží na kvalitě každé lžičky, dodržujeme zásady organického pěstování a farmaření:
- Vybíráme suroviny nejvyšší možné kvality.
- Zásadně nepoužíváme pesticidy a chemicky syntetizovaná hnojiva.
- Zvířatům dopřáváme volnost a čerstvou pastvu.
Kompletní večeře. Otevřenou skleničku nebo porci ohřejte ve vodní lázni nebo v mikrovlnce. Zamíchejte plastovou lžičkou, abyste nepoškodili skleničku. Ověřte teplotu. Pro zdraví dítěte dodržujte návod k přípravě a skladování. Ujistěte se, zda sklo a víčko nejsou poškozené. Víčko cvakne při prvním otevření. Výrobek nepoužívejte, prohne-li se víčko pod tlakem. Prevenci před zubním kazem je čištění dětských zoubků před spaním.
Mléčná složka* (mléko* 35 %, voda, odtučněné mléko* 16 %, řepkový olej*), Banány* 13 %, Pšeničná krupice* 5 %, Rýžový škrob*, Celozrnné obilné vločky* 1 % (pšenice*, pšenice* špalda*, oves*), Uhličitan vápenatý, Vitamín B₁ (thiamin mononitrát), Vitamín A (retinyl acetát), Vitamín D (cholekalciferol),
* z ekologického zemědělství
Neohřátou část uchovejte v uzavřené skleničce v chladničce a spotřebujte do 24 hodin. Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Minimální trvanlivost do: viz víčko.
HiPP Czech s.r.o.
Pekařská 628/14 155 00 Praha 5
Výživové hodnoty | 100 g | 190 g (1 Porce) |
---|---|---|
Energetická hodnota kJ/kcal | 316/75 | 600/143 |
Tuky | 2,5 g | 4,8 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1,0 g | 1,9 g |
Sacharidy | 10,4 g | 19,8 g |
- z toho cukry | 4,6 g | 8,7 g |
Bílkoviny | 2,5 g | 4,8 g |
Sůl¹ | 0,08 g | 0,15 g |
Sodík | 0,03 g | 0,06 g |
Vápník | 70 mg (18 %*) | 133 mg (33 %*) |
Vitamín A | 65 µg (16 %*) | 124 µg (31 %*) |
Vitamín D | 1,1 µg | 2,1 µg (21 %*) |
Vitamín B₁ | 0,12 mg (24 %*) | 0,23 mg (46 %*) |
kys. alfa-linolenová (omega 3 MK) | 0,09 g | 0,17 g |
MK=mastné kyseliny
*% referenční hodnoty příjmu (NRV)
¹obsah soli je daný obsahem sodíku v surovinách
Alergen | Výskyt |
---|---|
Cereálie obsahující lepek | Obsahuje |
Mléko | Obsahuje |
Oves | Obsahuje |
Pšenice | Obsahuje |